Alege utilizator

Planificari

FebruarieȚ COM_JSCHEDULER_MARCH=Martie COM_JSCHEDULER_APRIL=Aprilie COM_JSCHEDULER_MAY=Mai COM_JSCHEDULER_JUNE=Junie COM_JSCHEDULER_JULY=Julie COM_JSCHEDULER_AUGUST=August COM_JSCHEDULER_SEPTEMBER=Septembrie COM_JSCHEDULER_OCTOBER=Octobrie COM_JSCHEDULER_NOVEMBER=Noiembrie COM_JSCHEDULER_DECEMBER=Decembrie COM_JSCHEDULER_MONDAY=Luni COM_JSCHEDULER_TUESDAY=Marti COM_JSCHEDULER_WEDNESDAY=Miercuri COM_JSCHEDULER_THURSDAY=Joi COM_JSCHEDULER_FRIDAY=Vineri COM_JSCHEDULER_SATURDAY=Simbata COM_JSCHEDULER_SUNDAY=Duminica COM_JSCHEDULER_WORKING_DAYS=Zile lucratoare COM_JSCHEDULER_ALL=Toate COM_JSCHEDULER_ADD_BACKGROUND=Adauga funal COM_JSCHEDULER_EDIT_BACKGROUND=Modifica fundal 2019
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Mesajul

Nici o data aleasa. Du-te la 'Planificari' si alege o data!
Prenume *:
Nume *:
Numar de telefon *:
Email *:
Companie:
Lasa-mi un mesaj:
×
Evenimente publice

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.