O aplicație gratuită pentru Android care te anunță de știrile și evenimentele din România.

Utilizatorii aleg județul și categoriile preferate, iar acolo aleg sursele de informare dorite. Aplicația citește fluxurile de date și îi afișează ultimele articole în funcție de ce alege fiecare din listă. Utilizatorii pot șterge știrile neinteresante și cele pe care le-au citit deja, făcînd loc noutăților.

Începînd de la versiunea 1.0.5 utilizatorii pot să distribuie articolele afișate pe rețelele sociale direct din aplicație.

Aplicația are doar varianta pentru Android (pentru moment), nu are nevoie de o permisiune specială pentru a rula, dar veți avea nevoie de acces la internet pentru a citi știrile.

O poți descărca de pe Google Play.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.