Intră în vigoare în: 16 ianuarie 2019

Supravirtual SRL (”noi”, ”nostru”) a dezvoltat și întreține aplicația (jocul) pentru dispozitive mobile Just a puzzle ("Produsul").

Această pagină te informează despre politica noastră în ce privește colectarea, folosirea și dezvăluirea datelor personale atunci cînd folosești Serviciul nostru și alegerile pe care le-ai asociat cu aceste date.

Folosim datele tale pentru a furniza în continuare și pentru a îmbunătăți Produsul. Prin folosirea Produsului ești de acord cu colectarea și folosirea oricărei informații în concordanță cu această politică. Atunci cînd nu sînt definite altfel în această Politică de Confidențialitate, termenii folosiți aici au aceeași semnificație ca în Termenii și Condițiile noastre.

Informațiile colectate și folosite

Colectăm și folosim cîteva tipuri diferite de informații pentru obiective diverse pentru a-ți furniza și pentru a îmbunătăți Produsul.

Tipurile de date colectate

Date personale

În timpul utilizării Produsului nostru s-ar putea să îți cerem să ne furnizezi anumite informații personale care pot fi folosite pentru a te identifica (”Date personale”). Aceste informații personale ar putea să includă, dar fără a se limita la:

 • Cookies și Utilizarea datelor

Utilizarea datelor

Atunci cînd folosești Produsul prin intermediul unui dispozitiv mobil am putea să colectăm automat anumite informații - incluzînd, dar nu numai: tipul dispozitivului mobil pe care-l folosești, identificatorul unic al dispozitivului mobil, adresa IP sau / și sistemul de operare al acestuia, identificatori unici ai dispozitivului și alte date de diagnosticare ("Usage Data").

Folosirea datelor

Supravirtual SRL folosește date colectate pentru mai multe obiective diverse:

 • Pentru a furniza în continuare și a întreține Produsul
 • Pentru a te anunța despre schimbările survenite în cadrul Produsului
 • Pentru a-ți permite să participi la caracteristicile interactive ale Produsului atunci cînd alegi să faci asta
 • Pentru a oferi suport pentru clienți
 • Pentru a furniza analiza sau informații valoroase pentru a ne putea îmbunătăți produsul
 • Pentru a urmări folosirea Produsului
 • Pentru a detecta, preveni și rezolva problemele tehnice

Transferul datelor

Informațiile tale, inclusiv datele personale, ar putea fi transferate și păstrate pe calculatoare aflate în afara statului, provinciei sau chiar a țării în care te afli, în cadrul jurisdicției altor guverne unde legile de protecție a datelor personale ar putea să fie diferite de cele în jurisdicția căreia te afli.

Dacă te afli în afara României și alegi să ne furnizezi informații despre tine ar fi bine să știi că noi transferăm aceste date, inclusiv cele personale, în România și le procesăm aici.

Consimțirea acestei Politici de Confidențialitate urmată de expedierea unor asemenea informații reprezintă acordul tău pentru acest transfer.

Supravirtual SRL va face pașii rezonabili necesari pentru a se asigura că datele tale sînt prelucrate în siguranță și în concordanță cu această Politică de Confidențialitate și că nici un transfer al datelor tale personale nu va avea loc către o organizație sau o într-o altă țară decît după ce vor avea loc controale adecvate, inclusiv securitatea datelor tale și a altor informații personale.

Dezvăluirea datelor

Condiții legale

Supravirtual SRL ar putea să-ți dezvăluie datele personale atunci cînd acest lucru va fi necesar:

 • Pentru a supune unei obligații legale
 • Pentru a proteja și a apăra drepturile sau proprietatea firmei
 • Pentru a preveni sau a investiga posibilele probleme / situații neplăcute ce au legătură cu Produsul
 • Pentru a proteja siguranța utilizatorilor Produsului sau a publicului
 • Pentru a ne proteja de eventualele răspunderi legale

Securitatea datelor

Securitatea datelor tale este importantă pentru noi, dar adu-ți aminte că nici o metodă de transmitere a informațiilor prin intermediul Internetului și nici o metodă de păstrare electronică a datelor nu este 100% sigură. Chiar dacă ne străduim să folosim metode acceptate comercial pentru a-ți proteja datele personale nu le putem garanta securitatea absolută.

Furnizorii de servicii

S-ar putea să angajăm terți (companii sau persoane fizice) pentru a facilita Produsul nostru (”Furnizorii de servicii”), pentru a furniza Produsul în numele nostru, pentru a realiza servicii ce au legătură cu Produsul sau pentru a ne asista în analiza modului în care Produsul nostru este folosit.

Acești terți au acces la datele personale doar pentru realiza aceste sarcini în numele nostru și vor fi obligate să nu divulge sau să folosească în altă parte nimic din ceea ce află în timpul procesului.

Link-uri către alte site-uri

Produsul nostru conține link-uri către alte site-uri care nu sînt operate de noi. Dacă faci click pe aceste link-uri vei fi redirectat spre acele site-uri. Vă recomandăm să revedeți Politica de Confidențialitate a fiecărui site pe care-l vizitezi.

Nu avem nici un control și nici nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, politicele de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor terțe.

Confidențialitatea minorilor

Serviciul nostru nu se adresează nici unei persoane sub 18 ani (”Minori”).

Nu conectă intenționat informații personale despre nici o persoană care nu a împlinit încă 18 ani. Dacă ești părintele sau gardianul unui minor și afli că copilul tău ne-a furnizate date personale te rugăm să ne contactezi. Dacă afli că am colectat date personale de la minori fără verificarea și consenul unui părinte vom lua măsurile necesare pentru a șterge aceste informații de pe serverele noastre.

Schimbări ale aceste Politici de Confidențialitate

Vom actualiza această Politică de Confidențialitate ocazional, cînd va fi necesar. Vă vom anunța de orice schimbări ce au loc prin publicarea noii Politici de Confidențialitate pe această pagină.

Vă vom anunța de viitoarele schimbări prin email și / sau printr-un anunț vizibil în Produsul nostru înainte ca schimbarea să aibă efecte legale și vom actualiza data la care intră în vigoare la începutul acestei Politici de Confidențialitate.

Vă recomandăm să revedeți această pagină periodic pentru a fi la curent cu schimbările. Viitoarele schimbări vor avea efecte legale cînd sînt publicate aici.

Contactează-ne

Dacă ai întrebări despre această Politică de Confidențialitate te rugăm să ne contactezi:

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.