O nouă aplicație a fost încărcată dimineața asta pe Google Play: conține texte în limba engleză scrise de Sun Tzu (Arta războiului), Miyamoto Musashi (Gorin no sho - Cartea celor 5 cercuri), Carl von Clausewitz (Despre război) and Niccolo Machiavelli (Arta războiului) cu înregistrăi audio (mp3) și video (YouTube) atașate lor. Așa că poți asculta cărțile audio în timp ce citești textul sau poți asculta sau citi, în funcție de moment.

Se spune că anumite texte pot fi folosite în viața de zi cu zi, dar te lăsăm pe tine să decizi asta. Dacă-ți poate face ziua (zilele) mai bună (bune) e perfect iar aplicația și-a îndeplinit scopul.

Dacă ai sugestii de orice fel sau dacă ai probleme cu aplicația te rugăm să ne contactezi. Dacă-ți place aplicația dă-i cîteva stele pe Google Play.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.