Supravirtual SRL și colaboratorii se alătură campaniei România vrea autostrăzi dintr-un motiv cît se poate de clar (chiar avem nevoie de infrastructură și servicii de calitate).

Inteligențele Artificiale există deja și sînt printre noi, le folosim zilnic atunci cînd căutăm cu Google sau butonăm telefonul mobil - programul care îți corectează automat (autocorret-ul) textele, de exemplu, este o formă de IA adaptată pentru text.

Zilele astea Internetul împlinește 30 de ani de existență, perioadă în care a reușit să schimbe considerabil modul în care oamenii interacționează (fie că-s în același oraș sau pe continente diferite).

Computerele învață (cu ajutorul rețelelor neuronale) să recunoască obiecte și fețele oamenilor sau să navigheze prin zone nefamiliare, dar sînt încă destul de ineficiente cînd e vorba de realizarea lor în condiții obișnuite ființelor vii. În plus, au nevoie de capacitate de procesare destul de mare, ceea ce vine la pachet cu o cantitate de energie crescută, și de programare specializată.

Ziua programatorilor este o aniversare profesională internațională care are loc în fiecare a 256-a (hexadecimal a 100-a sau a 28) zi a fiecărui an. Adică 13 septembrie în anii normali, azi, sau 12 septembrie în anii bisecți.

Internetul e la fel pentru toată lumea, dar (acum) are o mulțime de straturi peste straturi peste alte straturi, exact ca o ceapă, iar unele dintre ele sînt accesibile doar dacă sînt îndeplinite anumite condiții.

Despre telescopul spațial James Webb, înlocuitorul telescopului Hubble, se spune că urmează să ne schimbe perspectiva asupra Universului ce ne înconjoară. Cu condiția să fie lansat în spațiu.

Noua hartă turistică a Bihorului pentru anul 2018. Autor este artistul Adrian Samoilă pentru Agenția de Management al Destinației Bihor.

Pînă acum a fost mereu nevoie de oameni în producerea hainelor, de la începutul istoriei lor și pînă acum.

Probabil că ai auzit deja de scandalul legat de Cambridge Analytica și Facebook: primii susțin că au folosit date de pe rețeaua socială pentru a schimba comportamentul audienței. Informații suplimentare despre subiect găsești în cele două înregistrări alăturate: unul dintre cei implicați în proiect, Christopher Wylie, a făcut publice practicile companiei.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.