Atunci cînd dezvolți o aplicație sau un site unul dintre principiile după care ar trebui să te ghidezi este ”cît mai puține click-uri”. Evident, produsul final trebuie să fie funcțional și să arate bine, dar dacă utilizatorii pierd foarte mult timp ca să facă chestii banale și, mai ales, repetitive ceea ce ai făcut nu le va fi de nici un ajutor.

În plus, într-o lume în care atenția unei persoane trebuie să se împartă între mai multe lucruri simultan sau utilizatorul parcurge mai multe site-uri / aplicații într-o perioadă relativ scurtă de timp prea puțini oameni au răbdare să urmărească un șir de click-uri dacă acesea nu are o finalitate (aproape) imediată. Spune-i nerăbdare sau deficit de atenție, probabil că ambele sînt la fel de bune, dar dacă dezvolți aplicații nu poți să le ignori: trebuie să cîștigi atenția utilizatorilor pentru a-ți folosi produsele cît mai multă vreme. Și de multe ori trebuie să ”te bați” cu ceilalți dezvoltatori de aplicații care au nevoie de atenția acelorași utilizatori.

Dacă ai un site prin care vrei să vinzi produse sau servicii și nu reușești asta este foarte posibil să ai această problemă: un site foarte stufos. Unele click-uri sînt necesare, nu poți scăpa de ele, dar încearcă să le reduci cît mai mult aranjînd informațiile într-un mod cît mai util și mai ușor de urmărit de către cei care-ți vizitează pagina. Dacă nu te descurci caută-ne, îți vom oferi sugestii profesionale care să-ți rezolve problema.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților lor prin intermediul cărora angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient, făcînd trecerea de la fișierele excel și spreadsheets-urile de pînă acum la internetul tuturor lucrurilor. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.