CoderDojo este o mișcare care a început în Dublin, Irlanda, în 2011 ca un club de programare pentru copii și adolescenți. În ultimii 6 ani s-au deschis cluburi în toate continentele (peste 70 de țări) ce oferă posibilitatea de a învăța programare într-un mediu informal, în afara școlii. Sesiunile sînt conduse de voluntari (specialiști în domeniu - mentori - sau pur și simplu organizatori), și tocmai de aceea sesiunile se țin de obicei sîmbăta.

În Oradea prima sesiune CoderDojo a avut loc în ianuarie 2014, iar în timpul care a trecut de atunci copiii au învățat să facă pagini web și jocuri (în Scratch și Unity), au programat roboți și au învățat algoritmică. Grupele s-au format în funcție de vîrsta tinerilor (ce variază între 6 și 17 ani) și preferințele acestora: unii dintre ei au trecut într-o altă grupă sau au devenit mentori după ce au acumulat suficientă experiență. De obicei vara se face o pauză (copii sînt în vacanță, iar părinții lor și mentorii sînt prin concedii), dar în septembrie se reiau sesiunile la cetatea Oradea, corp C, etajul 2.

Dacă dorești să te alături acestei mișcări ești binevenit, indiferent dacă vrei să fii organizator, mentor sau ai un copil care vrea să se apuce de programare. Dacă firma la care ești aganjat vrea să sprijine pregătirea noii generații de programatori o poate face indiferent de orașul sau țara în care-și derulează activitates: dacă nu există deja un CoderDojo pe care să-l sprijine poate pune oricînd bazele unuia nou.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.