În premieră pe piața de energie, Asociaţia Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER) organizează Tîrgul național de energie sub deviza „Fii informat! Alege ce ți se potrivește!” în perioada 19 – 22 septembrie 2017. Evenimentul va avea loc în cadrul International Electric & Automation Show (IEAS) la Palatul Parlamentului și se adresează consumatorilor finali care vor avea posibilitatea să aleagă cele mai avantajoase oferte de electricitate, să înțeleagă mai bine, direct de la sursă, drepturile pe care le au, să afle cele mai noi și utile informații din acest domeniu. Accesul este gratuit!

Companiile care își vor prezenta ofertele și serviciile la această primă ediţie a tîrgului sînt: CEZ Vînzare, Complexul Energetic Oltenia, E.ON, Electrica Furnizare, Enel, MET şi Tinmar Energy. Ei vor veni cu oferte diverse, dar şi cu specialişti, care să-i îndrume şi să-i sfătuiască pe clienţi, pe tot parcursul evenimentului.

Începînd cu ianuarie 2018 piaţa de energie va fi liberalizată, iar autoritatea de reglementare în domeniul energiei (ANRE) va controla doar preţurile consumatorilor alimentați în regim de Serviciu Universal.

În 19 septembrie, AFEER va organiza o conferință de deschidere a Tîrgului de energie la care sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor, companiilor partenere, ai mediului de afaceri, consumatori și mass-media. Mai multe informații despre Tîrgul de energie AFEER poți găsi pe site-ul dedicat evenimentului.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.