Este o informație cunoscută de ceva vreme și deja implementată de multe organizații (atît autorități din țările de pe 5 continente, cît și companii din întreaga lume), dar mai sînt încă unii care se agață cu încăpățînare de birocrație, reinventînd mereu chestii noi.

Autoritățile române fac parte din cea de-a doua categorie, iar organizarea split-tva-ului este (probabil) cea mai recentă dovadă în acest sens.

Nu putem reinventa roata, dar am putea organiza oricînd mai bine și mai eficient fluxul activităților. E suficient doar o analiză inițială foarte detaliată a acestor activități pentru a oferi cel puțin o variantă eficientă. Implementarea este pasul următor, poate dura ceva mai mult (în funcție de complexitatea operațiunilor), iar testele extinse sînt al treilea pas. În funcție de proiect, pașii doi și trei se pot relua de mai multe ori pentru a asigura un produs final cît mai util și mai ușor de folosit clientului.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.