Componenta pentru Joomla! a ajuns la versiunea 1.5.2, iar îmbunătățirile aduse sînt următoarele:

  • A fost adăugat un meniu în panoul de administrare pentru a face mai ușoară navigarea utilizatorilor prin diferitele secțiuni ale componentei.
  • Secțiunea formularelor condiționale a fost parțial rescrisă și actualizată cu funcții noi pentru a face mai ușoară interacțiunea utilizatorilor cu componenta (atît în partea de adminstrare cît și în partea publică). A fost interconectată cu Community Builder - dacă vizitatorul are cont și este conectat nu mai e nevoie să-și adauge numele și adresa de e-mail pentru a trimite formularul. Formularele condiționale pot fi folosite acum pentru a răspunde întrebărilor administratorului (iar acesta poate folosi rezultatele în interacțiunea cu voi) sau pentru a face comanda unori produse care pot fi plătite prin Paypal. Au fost adăugate variante de mesaje care sînt afișate la finalul formularului în funcție de cîte puncte au făcut cei care le completează.

  • Căutarea utilizatorilor Community Builder a fost actualizată: au fost făcute niște schimbări în CB și implică listele de utilizatori, iar căutarea în acele liste a trebuit actualizată.

 

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.