Învățarea automatizată (machine learning) este unul dintre cele mai interesante domenii de activitate ale tehnologiei actuale, dar provocările sînt mari cînd vine vorba de aplicarea ei în activitățile cotidiene. Un nou event cu acest subiect va avea loc la Oradea Tech Hub (cetatea Oradea, corp C, etajul 2) în 18 octombrie între orele 18:30 și 20:00, așa că dacă ești interesat du-te.

Într-unul din proiectele recente ale Qubiz ei au avut posibilitatea de a aplica învățarea automatizată folosind rețele neurale în procesarea informațiilor vizuale de către un computer. În această pezentare unul dintre membrii echipei le va împărtăși celor prezenți experiența lor cu diverse obiecte și diferite framework-uri de învățare automatizată: OpenCV, CNTK și TensorFlow.

Discuția va avea următoarele puncte:

  • Ce este detectarea obiectelor?
  • Definirea problemei la aplicarea detectării obiectelor
  • Abordarea celor de la Qubiz pentru dezvoltarea unei soluții
  • Învățarea lecțiilor & concluzii

Vorbitorul este Mihai Petruțiu. Pasionat despre arhitectura software, în această perioadă el lucrează cu învățarea automatizată și procesarea cantităților mari de date.

Înregistrarea e gratuită și o poți face aici.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.