Joomla 3.8.3 este disponibilă pentru actualizarea site-urilor existente și pentru descărcare: versiunea include peste 60 de corectări a problemelor existente și îmbunătățiri. Ea include:

  • Suport pentru surse multiple de descărcare pe servere de actualizare (oglinde de descărcare) #18926
  • Rezolvarea unor probleme de compatibilitate cu PHP 7.2
  • Actualizarea lui TinyMCE 4.5.8 #18574
  • Componenta de asocieri pentru mai multe limbi: se reduce numărul de interogări duplicare #18544
  • [com_fields] Mai multe limbi: rezolvarea problemei la afișarea cîmpurilor cînd elementul la care sînt atașate cîmpurile apare la toate limbile (languge ALL) #18536
  • Îmbunătățirea performanței la plugin-ul de căutare în conținut pentru site-urile mari ce folosesc cîmpuri personalizate atașate articolelor #18915

Accesează GitHub pentru lista completă a problemelor rezolvate.

Un element important (din perspectiva noastră) care a rezultat în urma acestei actualizări este următorul: cînd actualizezi un articol valorile cîmpurilor personalizate sînt introduse în baza de date chiar și atunci cînd sînt goale (nu ai nevoie de nici un cîmp, chiar le ignori, dar ele sînt introduse oricum). Plugin-ul JAEMC a fost actualizat pentru a lua în calcul acest lucru.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.