Probabil că ai auzit deja de scandalul legat de Cambridge Analytica și Facebook: primii susțin că au folosit date de pe rețeaua socială pentru a schimba comportamentul audienței. Informații suplimentare despre subiect găsești în cele două înregistrări alăturate: unul dintre cei implicați în proiect, Christopher Wylie, a făcut publice practicile companiei.

El a descris modul în care Alexander Nix, CEO la Cambridge Analytica, s-a bazat pe suportul lui Steve Bannon, editor Breitbart, și investițiile miliardarului Robert Merce înainte de a apela la ajutorul lui Aleksandr Kogan, profesor la Cambridge, pentru a culege informații de la milioane de profile de Facebook.

Nu ne interesează efectele acestui scandal pentru Facebook (ești singurul în măsură să decizi dacă și cum vei folosi în continuare această rețeală socială).

Însă nu aprobăm asemenea practici. Serviciile oferite sînt (sau ar trebui să fie) în favoarea clienților fără a-i dezanvataja sau manipula pe alți oameni.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.