Despre telescopul spațial James Webb, înlocuitorul telescopului Hubble, se spune că urmează să ne schimbe perspectiva asupra Universului ce ne înconjoară. Cu condiția să fie lansat în spațiu.

Inițial perioada realizării lui era 2007-2011, dar probleme de ordin financiar și tehnic au dus la amînări repetate. Pînă acum se luase în considerare lansarea în anul 2018, dar ea a fost amînată din nou, cu un an. Detalii despre motivelor întîrzierilor găsești în filmulețul alăturat. Nu este o consolare, dar măcar știi că telescopul spațial James Webb va fi o unealtă tehnologică testată și retestată înainte de a fi pusă în funcțiune.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.