Internetul e la fel pentru toată lumea, dar (acum) are o mulțime de straturi peste straturi peste alte straturi, exact ca o ceapă, iar unele dintre ele sînt accesibile doar dacă sînt îndeplinite anumite condiții.

Dacă nu cunoști principalele diferențele între internetul vizibil, Deep Web și Dark Web, ele sînt următoarele:

  • internetul vizibil (de suprafață) este format din site-urile indexate de motoarele de căutare (blog-uri, magazinele online, forumurile și toate celelalte).
  • internetul invizibil (deep web) nu este accesat de roboții motoarelor de căutare, el conține înregistrările medicale și financiare, site-urile pentru companii, organizații și guverne (acele secțiuni care nu-s destinate publicului) și așa mai departe.
  • internetul întunecat (dark web) este accesat doar prin anumite navigatoare precum TOR și este de obicei legat de activitățile ilegale.

Mai multe informații găsești aici.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.