Ziua programatorilor este o aniversare profesională internațională care are loc în fiecare a 256-a (hexadecimal a 100-a sau a 28) zi a fiecărui an. Adică 13 septembrie în anii normali, azi, sau 12 septembrie în anii bisecți.

Numărul 256 (28) a fost ales pentru că este numărul unor valori distincte care pot fi reprezentate cu un byte (8 biți), o valoare foarte cunoscută printre programatori. 256 este, de asemenea, cea mai mare putere a lui 2 mai mică de 365 / 366, numărul de zile dintr-un an.

Supravirtual SRL este o companie de dezvoltare software din Oradea, România, așa că ziua este și a noastră. Filmulețul alăturat este un pamflet, ar trebui considerat ca atare. De asemenea, următoarea logică ne este foarte familiară.

Nevasta își trimite soțul programator la magazin să ia niște pîine. Cînd e pe cale să iasă din casă ea îi spune:

- Dacă au ouă ia o duzină.

Soțul programator se întoarce acasă cu 12 pîini.

 

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.