Computerele învață (cu ajutorul rețelelor neuronale) să recunoască obiecte și fețele oamenilor sau să navigheze prin zone nefamiliare, dar sînt încă destul de ineficiente cînd e vorba de realizarea lor în condiții obișnuite ființelor vii. În plus, au nevoie de capacitate de procesare destul de mare, ceea ce vine la pachet cu o cantitate de energie crescută, și de programare specializată.

Calculatoarele neuromorfice, care imită modul de funcționare a neuronilor și ar funcționa într-un mod oarecum similar cu creierul, ar putea schimba lucrurile, tehnologia și modul în care interacționăm cu lumea din jurul nostru. SpiNNaker, de exemplu, este o arhitectură nouă inspirată din funcționarea creierul uman, o platformă de procesare în paralel țintită spre 3 subiecte de cercetare: neuroștiință, robotică și știința computerelor.

Detaliile despre calculatoarele neuromorfice sînt în prezentarea alăturată.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.