Bine ai ajuns la secțiunea editurii Supravirtual. Ai la dispoziție o listă de cărți electronice pe care le poți comanda prin intermediul acestui site pentru a le descărca pe PC, smartphone sau tabletă în format PDF sau EPUB.

Dacă ai la dispoziție lucrări artistice și / sau tehnice pe care vrei să le comercializezi ca e-books poți să ne contactezi.

O colecție de 30 povestiri SF scrise de Dan-Marius Sabău de-a lungul cîtorva ani. Volumul poartă titlul unuia dintre texte.

O colecție de 14 povestiri SF scrise de Dan-Marius Sabău de-a lungul cîtorva ani. Volumul poartă titlul unuia dintre texte.

Un semnal extraterestru este recepționat pe Pămînt. Nu este doar o recunoaștere a existenței ființelor extraterestre inteligente, este o adevărată transmisie a televiziunilor de pe o altă planetă, iar oamenii încep să le urmărească. Le învață limba, le adoptă sărbătorile și inițiază primul contact cu ființele de le Kepler-186f. Mai mult, extratereștii sînt interesați să ajungă pe Terra - iar finalul nu este cum te-a aștepta.

Trilogia a fost scrisă de Dan-Marius Sabău la mijlocul anului 2016, începutul anului 2017.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.