Supravirtual SRL este o firmă de consultanţă şi realizare de programe de calculator înfiinţată în anul 2005. în ultimii ani am realizat proiecte în urma cărora firme sau persoane fizice şi-au îmbunătăţit activitatea folosind produse software (programe de calculator și de dispozitive mobile - smartphone și tabletă) adaptate nevoilor proprii. Adică creăm pagini web (webdesign), realizăm programe de calculator la comandă, optimizăm paginile web (site-uri) pentru motoarele de căutare (search engine optimization) și oferim consultanță în domeniul tehnologiei informației.

Din luna mai 2017 Supravirtual SRL a devenit membru al Asociației Firmelor Bihorene. Mai multe informații despre asociație găsești aici. Dacă ai o companie și vrei să faci parte din comunitate ești binevenit.

Compania există din anul 2005, dar experiența în programare este cu cel puțin un deceniu mai mare. Ne-am axat pe programarea web pentru că vrem ca aplicațiile noastre să aibă impact cît mai mare și să ajute cît mai mulți utilizatori de internet.

Practic, realizăm site-uri web care pot fi folosite pentru prezentarea produselor și serviciile unei persoane sau instituții, dar le putem extinde considerabil mai mult decît o simplă prezentare. Cu ajutorul aplicațiilor puteți:

  • prezenta și vinde produse în toată lumea (site-urile pot avea mai multe limbi, în funcție de publicul țintă)
  • crea adevărate comunități în jurul unei idei sau a unui proiect
  • administra activitatea proprie, atît individuală cît și a unui grup de persoane
  • administra activitatea unei întregi firme sau entități

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.