Supravirtual SRL este o firmă de consultanţă şi realizare de programe de calculator înfiinţată în anul 2005. în ultimii ani am realizat proiecte în urma cărora firme sau persoane fizice şi-au îmbunătăţit activitatea folosind produse software (programe de calculator și de dispozitive mobile - smartphone și tabletă) adaptate nevoilor proprii. Adică creăm pagini web (webdesign), realizăm programe de calculator la comandă, optimizăm paginile web (site-uri) pentru motoarele de căutare (search engine optimization) și oferim consultanță în domeniul tehnologiei informației.

Unul dintre ţelurile pe care ni le-am trasat este eliminarea metodelor ad-hoc (formulare sau unelte greu de folosit - atît pe suport fizic, cît şi suport virtual), de a îmbunătăți sistemele existente și de a-ți oferi cea mai bună soluție pentru companie / activitatea pe care o derulezi. Asta poate fi realizată doar prin furnizarea unor soluţii informatice la cheie, în funcţie de cerinţele şi necesităţile clientului, care să urmărească fidel activitatea derulată. Sistemele informatice existente oferi de multe ori prea puţine sau prea multe facilităţi, nefiind niciodată adaptate nevoilor clientului.

Vă invităm să ne contactaţi pentru a analiza împreună avantajele pe care le puteţi obţine în urma dezvoltării unei soluţie informatice la cheie, adaptată cerinţelor şi nevoilor dumneavoastră.

Oferim întreaga gamă de servicii IT începînd de la consultanţa iniţială gratuită, continuînd cu dezvoltarea şi predarea proiectului şi terminînd cu întreţinerea şi promovarea acestuia.

Etapele prin care trece un proiect pînă la finalizare sînt următoarele:

 1. Consultanţa iniţială;
 2. Stabilirea cerinţelor şi predarea estimării;
 3. Design grafic (sigla, formatul paginii, interfaţa cu utilizatorul);
 4. Implementarea variantei alese într-un cod sursă;
 5. Optimizarea paginii pentru motoarele de căutare (în cazul paginile web);
 6. Alcătuirea elementelor interactive (meniuri / animaţii - pentru paginile web);
 7. Construirea elementelor dinamice (baze de date, partea de administrare, autentificare – pentru paginile web);
 8. Testarea proiectului şi predarea acestuia;
 9. Întreţinerea proiectului;
 10. Promovarea pe reţea atît pe paginile proprii cît şi pe alte pagini cu public ţintă.

Preţurile serviciilor noastre sînt următoarele (ele pot varia în funcţie de cerinţele clientului):

 • Site-uri personale - preţ minim 200 de euro
 • Galerii foto - preţ minim 200 de euro
 • Aplicaţii web pentru organizarea internă - preţ minim 250 de euro
 • Site-uri pentru prezentare companie - preţ minim 250 de euro
 • Site-uri pentru primării şi şcoli - preţ minim 250 de euro
 • Magazine online - preţ minim 300 de euro
 • Site-uri pentru comunităţi on-line - preţ minim 500 de euro
 • Site-uri de matrimoniale - preţ minim 500 euro
 • Refacere webdesign şi personalizare aplicaţie web sau software – se negociază cu clientul.

Site-urile sînt livrate optimizate pentru motoarele de căutare (se poate face SEO și mai tîrziu, după livrare, și oferim consultanță pe marginea acestui subiect) și responsive (optimizate pentru dispozitivele mobile).

Site-urile vor fi realizate și configurate în funcțiile de cerințele clientului, așa că prețurile sînt orientative. Prețurile finale sînt stabilite după consultarea inițială.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.