Compania există din anul 2005, dar experiența în programare este cu cel puțin un deceniu mai mare. Ne-am axat pe programarea web pentru că vrem ca aplicațiile noastre să aibă impact cît mai mare și să ajute cît mai mulți utilizatori de internet.

Practic, realizăm site-uri web care pot fi folosite pentru prezentarea produselor și serviciile unei persoane sau instituții, dar le putem extinde considerabil mai mult decît o simplă prezentare. Cu ajutorul aplicațiilor puteți:

  • prezenta și vinde produse în toată lumea (site-urile pot avea mai multe limbi, în funcție de publicul țintă)
  • crea adevărate comunități în jurul unei idei sau a unui proiect
  • administra activitatea proprie, atît individuală cît și a unui grup de persoane
  • administra activitatea unei întregi firme sau entități

Aceasta implică folosirea unor tehnologii precum html & css, php & baze de date, javascript & jquery, dar și realizarea de rapoarte detaliate, importarea și exportarea datelor în diferite formate (precum csv și excel), exportul unor înregistrări din baza de date în format pdf pentru a fi păstrat în arhivă / expediat clienților voștri / tipărit.

Flexibilitea și fiabilitatea aplicațiilor este un avantaj important cînd vine vorba de lucrul cu profesioniști, iar securitatea este esențială pentru a împiedica accesul neautorizat la informațiile confidențiale.

Cîteva informații despre prețurile noastre sînt aici, dar mai bine căutați-ne pentru a vă face o ofertă clară, în funcție de ceea ce vreți să faceți. Ar fi bine să știți din timp acest lucru (cu cît mai multe detalii mai bine), dar dacă nu știți nu este o problemă prea mare - putem stabili în comun toate aceste lucruri.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.