JAEMC este o componentă și plugin Joomla! dezvoltate de firma noastră care îi ajută pe vizitatorii site-ului tău să adauge evenimente în calendarele Google, iCalendar și Outlook cu numai cîteva apăsări de buton.

Dacă ești un psiholog sau un medic îți va fi util ca pacienții să intre în contact cu tine și să stabilească o întîlnire cînd aveți cu toții timp pentru ea. Dacă predai niște cursuri și vrei să-i ajuți pe oameni să vină la ele unealta asta s-ar putea să-ți fie de folos. Dacă faci parte dintr-o echipă de profesioniști, ai un program încărcat și vrei să organizezi o serie de întîlniri cu mai mulți membrii ai echipei folosind site-ul făcut în Joomla! atunci ai ajuns la locul potrivit.

JScheduler este o unealtă special făcută pentru așa ceva, o componentă Joomla ușor de folosit: în momentul în care vizitatorul accesează pagina vede un calendar și un formular de contact. El / ea alege un utilizator pentru a programa o întîlnire, alege o dată și o oră anume, își completează datele (nume, prenume, email, număr de telefon) și trimite un mesaj cu cîteva cuvinte despre motivele întîlnirii.

JArtizanii este componenta pe care am dezvoltat-o pentru site-ul Cutia cu surprize.ro pentru a le permite utilizatorilor să-și administreze magazinele (descriere, condiții de achiziționare și expediere a produselor, etc), produsele (cu descriere, preț, cantitate disponibilă, etc), comenzile pe care le primesc pentru fiecare dintre aceste produse și comenzile pe care le fac pentru alte produse puse în vînzare pe site.

Nu o vei găsi pusă la vînzare (a fost creată special pentru acel site), o poți testa doar acolo. Contul de utilizator este realizat gratuit, poți comanda fără nici o taxă pe site (plătești doar banii pe produse și pe transport). Este nevoie, totuși, de plata unui abonament lunar pentru a putea vinde.

JEmbedAll este o componentă și un plugin Joomla foarte ușor de folosit, o unealtă foarte eficientă care integrează secvențe video (de pe YouTube, Google, Vimeo, metcafe, Veoh, Dailymotion, RedTube, PornHub și altele), documente, imagini și formulare Google.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.