JEmbedAll este o componentă și un plugin Joomla foarte ușor de folosit, o unealtă foarte eficientă care integrează secvențe video (de pe YouTube, Google, Vimeo, metcafe, Veoh, Dailymotion, RedTube, PornHub și altele), documente, imagini și formulare Google.

Poți configura protocolul Open Graph pentru fiecare pagină în parte, dar și pentru intreg site-ul. Poti integra în site-ul tău formulare conditionale, pagini, imagini și secvențe video de pe Facebook (de preferabil din acelea publice pentru că altfel unii vor avea probleme cu accesarea lor), plugin-uri facebook, documente Prezi si Scribd, alte documente online (PDF, Microsoft Word, Power Point, SpreadSheet), jQuery slider pentru imagini, căutari avansate si unelte pentru Community Builder, descărcare gratuită și cu plată de fisiere (plățile se fac prin Paypal). Mai multe informații se găsesc pe http://www.goldengravel.eu/jembedall-manual.

Poți cumpăra și descărca componenta de aici.

Vizitati-ne si pagina de facebook https://www.facebook.com/jembedall.component.plugin.joomla.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.