JArtizanii este componenta pe care am dezvoltat-o pentru site-ul Cutia cu surprize.ro pentru a le permite utilizatorilor să-și administreze magazinele (descriere, condiții de achiziționare și expediere a produselor, etc), produsele (cu descriere, preț, cantitate disponibilă, etc), comenzile pe care le primesc pentru fiecare dintre aceste produse și comenzile pe care le fac pentru alte produse puse în vînzare pe site.

Nu o vei găsi pusă la vînzare (a fost creată special pentru acel site), o poți testa doar acolo. Contul de utilizator este realizat gratuit, poți comanda fără nici o taxă pe site (plătești doar banii pe produse și pe transport). Este nevoie, totuși, de plata unui abonament lunar pentru a putea vinde.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.