Dacă ești un psiholog sau un medic îți va fi util ca pacienții să intre în contact cu tine și să stabilească o întîlnire cînd aveți cu toții timp pentru ea. Dacă predai niște cursuri și vrei să-i ajuți pe oameni să vină la ele unealta asta s-ar putea să-ți fie de folos. Dacă faci parte dintr-o echipă de profesioniști, ai un program încărcat și vrei să organizezi o serie de întîlniri cu mai mulți membrii ai echipei folosind site-ul făcut în Joomla! atunci ai ajuns la locul potrivit.

JScheduler este o unealtă special făcută pentru așa ceva, o componentă Joomla ușor de folosit: în momentul în care vizitatorul accesează pagina vede un calendar și un formular de contact. El / ea alege un utilizator pentru a programa o întîlnire, alege o dată și o oră anume, își completează datele (nume, prenume, email, număr de telefon) și trimite un mesaj cu cîteva cuvinte despre motivele întîlnirii.

În acest mod tu și echipa ta vă puteți organiza calendarul mai bine. Întîlnirile pe care le stabiliți prin intermediul site-ului pot fi sincronizate cu calendarele Google ale fiecărui utilizator dacă componenta este configurată pentru așa ceva. Manualul online este aici, iar aici poți afla mai multe informații (noutăți, actualizări) despre componenta JScheduler. Un exemplu demonstrativ găsești aici, îl poți folosi ca să stabilești o întîlnîre.

Poți cumpăra componenta la un preț de 10 € (euro) și poți s-o descarci de aici.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.