JAEMC este o componentă și plugin Joomla! dezvoltate de firma noastră care îi ajută pe vizitatorii site-ului tău să adauge evenimente în calendarele Google, iCalendar și Outlook cu numai cîteva apăsări de buton.

Folosind cîmpurile proaspăt adăugate în Joomla! (în versiunea 3,7) administratorul poate adăuga cîteva informații la articolele pe care el sau ea le încarcă pe site (informații precum data de început și de sfîrșit a evenimentului, ora de început și de final, locul evenimentului și descrierea, moduri de aducere aminte).

Cînd aceste informații sînt completate un buton este afișate pe pagina publică, alături de articol. Folosind acel buton poți adăuga evenimentul în calendar cu numai cîteva click-uri. Ocazional s-ar putea să ți se ceară permisiunea ca Google API să-ți modifice calendarele (dacă folosești calendarul Google) - asta adaugă numai cîteva secunde suplimentare operației, dar utilizarea componentei este simplă.

Citește articolul ăsta pentru a afla cum poți configura extensia, poți s-o cumperi pentru 10 euro.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.