Este pagina de prezentare a unei echipe tinere și dinamice din Socodor, județul Arad, care îți oferă produse de calitate superioară: rochii de dans și rochii de ocazie, costume de dans pentru copii și costume de dans pentru bărbați.

Site-ul Dr. Alexandru Spînu a fost creat pentru domnul doctor stomatolog pentru a prezenta serviciile pe care le oferă (implant dentar în Oradea, chirurgie piezo, etc) și cabinetul foarte bine pus la punct în care-și derulează activitatea.

Site-ul pentru jurnalul Natural Resourse and Sustainable Development publicat de Facultatea de Protecție a Mediului din cadrul Universității din Oradea, România, și Facultatea de Agricultură și Știința Alimentelor și Administrarea Mediului din cadrul Universității din Debrecen, Ungaria.

Site-ul Dr. Elena Bașa a fost creat pentru doamna doctor pentru o comunicare mai bună cu pacienții și pentru a oferi informații despre dînsa, despre cabinet, despre pacientul care i se adresează. Conține în plus articole despre noutățile medicale de la congrese, reviste medicale, cărți.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților lor prin intermediul cărora angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient, făcînd trecerea de la fișierele excel și spreadsheets-urile de pînă acum la internetul tuturor lucrurilor. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.