Pagina de prezentare a unui furnizor de servicii din București cu mai multe domenii de activitate: în vederea achizițiilor publice Best Team Project oferă consultanță pentru elaborarea de strategii de dezvoltare, consultanță în management (pentru elaborarea, depunerea și implementarea de proiecte pentru autorități publice, societăți economice și organizații non-guvernamentale), consultanță și achiziții publice, servicii de arhitectură și design interior.

Este pagina de prezentare a unei echipe tinere și dinamice din Socodor, județul Arad, care îți oferă produse de calitate superioară: rochii de dans și rochii de ocazie, costume de dans pentru copii și costume de dans pentru bărbați.

Site-ul pentru jurnalul Natural Resourse and Sustainable Development publicat de Facultatea de Protecție a Mediului din cadrul Universității din Oradea, România, și Facultatea de Agricultură și Știința Alimentelor și Administrarea Mediului din cadrul Universității din Debrecen, Ungaria.

Site-ul Dr. Alexandru Spînu a fost creat pentru domnul doctor stomatolog pentru a prezenta serviciile pe care le oferă (implant dentar în Oradea, chirurgie piezo, etc) și cabinetul foarte bine pus la punct în care-și derulează activitatea.

Site-ul Dr. Elena Bașa a fost creat pentru doamna doctor pentru o comunicare mai bună cu pacienții și pentru a oferi informații despre dînsa, despre cabinet, despre pacientul care i se adresează. Conține în plus articole despre noutățile medicale de la congrese, reviste medicale, cărți.

Site-ul SanmarInstal.ro este o pagină de prezentare a serviciilor companiei Sanmar Instal cu sediul în Oradea, dar care oferă consultanță în domeniul gazelor natural, proiectează și execută instalații de gaze naturale și tehnica încălzii, oferă mentenanță și face revizii (o listă completă găsești aici).

Restaurantul se află pe Calea Clujului 272 C, chiar la intrarea în Oradea, și avea nevoie de un site nou, care să le permită angajaților o administrare ușoară a conținutului și care să afișeze corect informațiile și pentru dispozitivele mobile. Rezultatul îl găsești aici, vei găsi informații despre meniul zilei și galerii cu imagini de la evenimentele organizate acolo (pe măsură ce site-ul va fi actualizat).

Scopul site-ului este de a le permite oamenilor să vîndă produsele create de ei și să cumpere produsele puse în vînzare de alți oameni. Nu e nevoie de cont pentru a cumpăra (deși se recomandă să-ți faci unul), dar e nevoie de un cont și de plata unuia bonament lunar pentru a vinde.

CMS-ul folosit este Joomla căruia i s-au adăugat Community Builder (ceea ce permite administrarea conținutului site-ului și a utilizatorilor foarte ușor) și o extensie realizată de noi pentru a permite utilizatorilor să-și administreze produsele, vînzările și comenzile.

Site-ul este accesibil aici.

Clienta a dorit prezentarea activităților din cadrul cabinetului individual de expertiză contabilă, evaluare și insolvență Beie Eliza-Camelia. Am folosit un design responsive, conform cu cerințele actuale, și un CMS care permite utilizatorilor să administreze secțiunile site-ului foarte ușor. Pagina a fost predată optimizată pentru motoarele de căutare.

CMS-ul folosit pentru site este Joomla. Scopul site-ului este de a prezenta toate informațiile necesare pentru extensiile Joomla realizate de noi și vîndute prin intermediul acelui site.

Unele dintre componentele, modulele și plugin-urile pe care le dezvoltăm intră de la bun început în producție (sînt folosite de clienții noștri), altele sînt dezvoltate special pentru a fi vîndute sub licență. A doua categorie de extensii Joomla pot fi găsite pe GoldenGravel.eu.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.