Site-ul pentru jurnalul Natural Resourse and Sustainable Development publicat de Facultatea de Protecție a Mediului din cadrul Universității din Oradea, România, și Facultatea de Agricultură și Știința Alimentelor și Administrarea Mediului din cadrul Universității din Debrecen, Ungaria.

Am folosit un design responsive, conform cu cerințele actuale, și un CMS care permite utilizatorilor să administreze conținutul site-ului foarte ușor. De asemenea, am creat o componentă care permite trimiterea spre recenzie și publicare a lucrărilor ce vor apare în următoarele numere. Recenzia, publicare lucrărilor și comunicarea cu cei care vor să publice în jurnal sînt administrate de către editori.

Pagina web nrsdj.com a fost predată optimizată pentru motoarele de căutare.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.