Pagina de prezentare a unui furnizor de servicii din București cu mai multe domenii de activitate: în vederea achizițiilor publice Best Team Project oferă consultanță pentru elaborarea de strategii de dezvoltare, consultanță în management (pentru elaborarea, depunerea și implementarea de proiecte pentru autorități publice, societăți economice și organizații non-guvernamentale), consultanță și achiziții publice, servicii de arhitectură și design interior.

De asemenea, ei te pot ajuta la formarea profesională și oferă consultanță GDPR, evaluează proiecte, programe și politici și te ajută la organizarea de evenimente.

Adresa web: bestprojectteam.ro. Site-ul a fost optimizat pentru motoarele de căutare și pentru dispozitivele mobile (este responsive).

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.