Dacă cauți sau ai obținut finanțare pentru afacerea ta (fie prin fonduri europene, fie prin programe pentru Start-up Nation) și ai nevoie să îți faci prezența în mediul online ai ajuns la locul și în compania potrivită: îți putem crea un site care să-ți ofere tot ce ai nevoie.

Paginile web sînt considerate marca vizuale ale unei persoane, entități juridice, produs sau serviciu. O cale prin care prezinți întregii lumi (sau, cel puțin, nișei țintă) ceea ce te reprezintă la un moment dat. În momentul actual există o mulțime de unelte prin care poți stabili și întreține identitatea vizuală a companiei, produsului sau serviciului tău, multe dintre ele fiind capabile să obțină exact ce-ți dorești (ca aspect, funcționalități și ușurință de utilizare).

Tocmai de aceea primul pas al negocierii cu un potențial client este stabilirea strategiei pentru următoarea perioadă de timp.

Cît de des folosești fișierele Excel pentru a-ți administra activitatea cotidiană? Dacă răspunsul este ”destul de des” sau ”atît de des încît mă pierd căutînd informațiile împrăștiate într-o duzină sau două de fișiere diferite” atunci fii atent aici: îți putem organiza informațiile mult mai bine decît le ai organizate în acest moment folosind aplicații web și baze de date.

Nu, fișierele Excel nu sînt baze de date, oricît de mult ar repeta unii acest lucru. S-ar putea să faci parte dintre ei, dar asta nu înseamnă că aveți dreptate. Bazele de date sînt o chestie diferită, iar avantajele lucrului cu ele sînt următoarele:

Optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare implică următoarele elemente:

  • optimizarea în interiorul site-ului pentru a ne asigura că structura și conținutul acestuia se încadrează în regulile stabilite de Google și celelalte motoare de căutare. Se face o dată (la început), dar se poate reveni la ea dacă este nevoie (atunci cînd regulile se schimbă, iar în structura și conținutul site-ului apar modificări care le îndepărtează de la regulile actuale).
  • site-ul trebuie dezvoltat treptat adăugînd conținut de calitate, unic și țintit spre audiența dorită.

Totul are ca scop final crearea de valoare pentru utilizatorul final.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.