Cît de des folosești fișierele Excel pentru a-ți administra activitatea cotidiană? Dacă răspunsul este ”destul de des” sau ”atît de des încît mă pierd căutînd informațiile împrăștiate într-o duzină sau două de fișiere diferite” atunci fii atent aici: îți putem organiza informațiile mult mai bine decît le ai organizate în acest moment folosind aplicații web și baze de date.

Nu, fișierele Excel nu sînt baze de date, oricît de mult ar repeta unii acest lucru. S-ar putea să faci parte dintre ei, dar asta nu înseamnă că aveți dreptate. Bazele de date sînt o chestie diferită, iar avantajele lucrului cu ele sînt următoarele:

  • îți permit să extragi și să ai afișate doar informațiile de care ai nevoie (îți putem genera rapoarte create special pentru tine)
  • generarea rapoartelor noi, atunci cînd informațiile se schimbă sau apar altele noi nu este de asemenea o problemă. Lucrînd cu bazele de date și aplicațiile create de noi vei putea face mai multe lucruri decît cu Excelul - afișarea rapoartelor grafice sau lucru cu imagini, înregistrări video și alte tipuri de fișiere, de exemplu.
  • găsești informațiile mai rapid și mai ușor, așa că-ți termini lucrul mai repede
  • actualizarea informațiilor și introducerea datelor noi nu este deloc o problemă, chiar dacă s-ar putea ca lucrul cu Excel să ți se pară mult mai la îndemînă la început. Pînă la urmă totul ține de experiență - dacă trecerea de la un sistem la altul poate fi ceva mai dificilă, după primele două săptămîni lucrul cu noul sistem o să fie floare la ureche.
  • aplicațiile web evoluează în timp în special pentru a-ți face munca mai ușoară, optimizîndu-se după necesități.
  • îți poți accesa informații și de la distanță, de pe smarphone, tabletă sau PC, indiferent de locul de pe glob în care te afli (cu condiția să ai acces la internet) - fie pentru a actualiza anumite informații, fie pentru a verifica ceva (orice). Fișierele Excel le-ai putea accesa doar dacă le iei cu tine.
  • folosind aplicațiile internet tu și colegii tăi puteți lucra împreună pe aceleași informații, fără a vă mai trimite unii la alții fișierele Excel prin email. De asemenea, vezi imediat ce modificări și informații noi au adăugat colegii tăi.

Contactează-ne pentru a-ți putea explica în detalii cum merge treaba și pentru a-ți face o ofertă. Ar fi un real ajutor să știi deja ce vrei să faci în momentul în care ne cauți și ai nevoie doar de ajutor în a-ți pune în practică ideile. Dar dacă nu îți este foarte clar nu-i bai: oferim și consultanță pe marginea subiectului (adică te lămurim noi).

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.