Paginile web sînt considerate marca vizuale ale unei persoane, entități juridice, produs sau serviciu. O cale prin care prezinți întregii lumi (sau, cel puțin, nișei țintă) ceea ce te reprezintă la un moment dat. În momentul actual există o mulțime de unelte prin care poți stabili și întreține identitatea vizuală a companiei, produsului sau serviciului tău, multe dintre ele fiind capabile să obțină exact ce-ți dorești (ca aspect, funcționalități și ușurință de utilizare).

Tocmai de aceea primul pas al negocierii cu un potențial client este stabilirea strategiei pentru următoarea perioadă de timp.

În funcție de ce vrea să prezinte îi recomandăm cea mai bună cale de urmat pentru ca site-ul să-și atingă potențialul maxim în cel mai scurt timp. În funcție de ce vrea să facă mai departe cu el îi recomandăm sau îi producem acea unealtă prin care-și poate eficientiza activitatea în toată această perioadă.

În ultimii ani unii clienți au dorit doar simple pagini de prezentare a activităților lor, alții au dorit sisteme informatice pe care să le administreze prin internet (ei și angajații companiei) din puncte de lucru diferite. Cele două nu se exclud reciproc! O ”simplă pagină de prezentare” (ghilimelele sînt importante) poate fi extinsă pentru a vă permite administrarea activităților companiei / entității juridice de la distanță. Aplicația web va putea fi accesată atît de pe dispozitivele mobile cît și de pe PC și va putea fi conectată cu alte sisteme informatice aflate pe diverse servere răspîndite în lume (atunci cînd se va cere acest lucru).

Dezvoltarea de asemenea aplicații face parte dintre serviciile pe care le oferim, dar oferim și consultanță pe marginea acestui subiect. Vă putem oferi calitate superioară la un preț bun. Folosește informațiile de pe formularul de contact pentru a afla mai multe sau formularul de aici pentru a stabili o întîlnire.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.