Dacă cauți sau ai obținut finanțare pentru afacerea ta (fie prin fonduri europene, fie prin programe pentru Start-up Nation) și ai nevoie să îți faci prezența în mediul online ai ajuns la locul și în compania potrivită: îți putem crea un site care să-ți ofere tot ce ai nevoie.

Fie că e vorba de o pagină web de prezentare a produselor și / sau serviciilor, fie că e vorba de un magazin online (cu toate funcțiile necesare e-commerce) sau o aplicație web, îți putem crea o unealtă potrivită pentru a-ți derula activitatea. Produsul final va fi livrat cu toate opțiunile necesare funcționării pentru cel puțin 3 ani, va fi responsive și optimizat pentru motoarele de căutare.

Garanție site și aplicație web

Oferim o garanție pentru funcționalitatea și securitatea produsului pentru toată perioada implementării proiectului.

Întreținere site și aplicație web

Facem întreținere pentru toată perioada proiectului - asta înseamnă actualizări ale platformei sau aplicației atunci cînd este nevoie și remedierea eventualelor probleme pe măsură ce sînt identificate.

Pentru ca fiecare program de finanțare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor, vom identifica varianta optimă de plată pentru fiecare caz în parte. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

Mentenanta pagina web

Orice site web are nevoie de mentenanta lunara, care sa includa: actualizari ale platformei software, verificari ale logurilor de erori si de securitate, remedierea micilor probleme identificate.

Garantie pagina web

Pe toata perioada implementarii proiectului se ofera garantie pentru functionalitatea si securitatea site-ului web, pentru ca dvs. sa nu va faceti griji cu costurile suplimentare care ar putea sa apara.

Pentru ca fiecare program de finantare vine cu reguli diferite de decontare a cheltuielilor, vom identifica pentru fiecare caz in parte, care este varianta optima de plata. Spre exemplu, in cazul programului de finantare STARTUP NATION, este necesar ca site-ul web sa fie functional la momentul depunerii cererii de decont a cheltuielilor. Pentru a satisface aceasta cerinta, Dream Webdesign nu percepe nici un avans pentru realizarea paginii web, urmand ca plata integrala a serviciilor sa se faca la 30 zile dupa predarea site-ului web pe baza unui proces verbal de receptie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților lor prin intermediul cărora angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient, făcînd trecerea de la fișierele excel și spreadsheets-urile de pînă acum la internetul tuturor lucrurilor. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.