Optimizarea site-urilor pentru motoarele de căutare implică următoarele elemente:

  • optimizarea în interiorul site-ului pentru a ne asigura că structura și conținutul acestuia se încadrează în regulile stabilite de Google și celelalte motoare de căutare. Se face o dată (la început), dar se poate reveni la ea dacă este nevoie (atunci cînd regulile se schimbă, iar în structura și conținutul site-ului apar modificări care le îndepărtează de la regulile actuale).
  • site-ul trebuie dezvoltat treptat adăugînd conținut de calitate, unic și țintit spre audiența dorită.

Totul are ca scop final crearea de valoare pentru utilizatorul final.

Pentru a crește vizibilitatea site-ului se poate apela la achiziționarea de publicitate (pe Google și rețelele sociale precum Facebook, Twitter, Instagram), dar și promovarea pe rețelele sociale. Vizibilitatea și relevanța sînt foarte importante în orice domeniu dinamic, indiferent de scopul site-ului pe care-l deții.

Optimizarea pentru motoarele de căutare este un domeniu vast care cuprinde o varietate de domenii de la web design, scrierea de conținut (copywriting), dezvoltarea de relații publice și a unei identiți vizuale.

Noi vă putem oferi optimizarea în interiorul site-ului și consultanță pe marginea celorlalte elemente care îți ajută site-ul să se dezvolte.

Realizăm site-uri de prezentare a activitățile tale și aplicații pentru internet care te ajută să-ți organizezi activitatea într-un mod cît mai eficientă și fără pierderi (în bani, timp și energie), oriunde te-ai afla și ai la dispoziție o conexiune de internet. Ai nevoie doar de un domeniu de internet, spațiu pe server și aplicația pe care o dezvoltăm pentru tine.

Partea de optimizare pentru motoarele de căutare este foarte importantă cînd vine vorba de site-uri - ele trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a apare cît mai des printre rezultatele căutărilor. Îți analizăm website-ul și îți oferim consultanță despre opțiunile pe care le ai la dispoziție pentru a crește vizibilitatea și traficul.

Dezvoltăm aplicații web și pentru dispozitive mobile pentru companii și organizații diverse, adaptate cerințelor și necesităților clienților. Prin intermediul lor angajații și colaboratorii pot lucra mai eficient și cu mai puține cheltuieli pentru companie. Oferim suport pentru aplicațiile folosite în mod curent și le dezvoltăm în continuare folosind tehnologii moderne.

Oferim consultanță pe marginea sistemelor informatice pe care le ai la dispoziție și îți oferim soluții pentru eficientizarea și dezvoltarea lor în continuare, îți analizăm activitatea companiei și / sau organizației și îți oferim soluții pentru proiectele pe care dorești să le pui în aplicare.