
Este, cu siguranță, relativ ușor de instalat și configurat, suficient cît să-ți spună mulți cît de repede poți face asta (și sînt o grămadă de ”tutoriale” video care-ți arată pașii necesari pentru asta). Și e chiar în regulă, nu știu pe nimeni care să conteste poziția dominantă a Wordpress-ului în web design.
Dar, chiar dacă uneori folosim Wordpress (cu sau fără Woocomerce) pentru a realiza site-uri web, de multe ori preferăm Joomla cînd vine de alegerea CMS-ul (adică a sistemului cu ajutorul cărora îți administrezi conținutul paginii web) pe motiv că ne este ceva mai ușor să controlăm ce se întîmplă în spatele paginii pe care o vezi (pe serverul pe care rulează site-ul). Realizăm inclusiv componente pentru Joomla! cu ajutorul căreia putem extinde platforma în orice direcție, adăugînd caracteristicile necesare fiecărui proiect în parte.
Rezultatul final e același indiferent de platforma folosită, iar dacă cei care-ți construiesc site-ul web fac o treabă excelentă vizitatorii nici n-o să-și dea seama (doar accesînd paginile) că folosești Wordpress sau Joomla (sau oricare alta). Diferența o faci (în mare parte) doar tu și echipa ta cînd lucrați cu panoul de administrare și funcțiile pe care acesta le oferă.